Barnas Turlag Lyngen

Våren 2019 startet Barnas Turlag Lyngen  opp. Framover blir det bålturer, middagsturer, overnatttingsturer og turboturer! Bli med og treff andre barnefamilier, la ungene  glede seg over å bli kjent med andre barn på tur mens vi utforsker vårt vakre område som turister reiser langveis fra for å oppleve! 

PS. Barnas Turlag er for de mellom 0 og 12 år. Medlemskap koster bare 130 kroner per kalenderår. Medlemskap er ikke nødvendig for foreldre, men vi tilbyr også familiemedlemskap.

Bli med oss på tur - se vårt spennende aktivitetsprogram nederst på siden. 
Og følg oss på Facebook for å få de siste oppdateringene!

Turboturer for 2022 er under oppføring! Følg med på facebooksiden til barnas turlag Lyngen: Barnas Turlag Lyngen | Facebook​​​​​​​ for oppdatering om hvor det er plassert ut skilt. Turmål som er klare vil bli oppdatert fortløpende!

Turbo gleder seg til å bli kjent i Lyngen - kanskje også til å ta et bad i Blåvatnet?!
Turbo gleder seg til å bli kjent i Lyngen - kanskje også til å ta et bad i Blåvatnet?!

Husk at alle deltagere på turer i regi av Troms Turlag og Barnas Turlag Lyngen er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, så vær snill å bidra, så får vi alle en fin tur :) Alle aktivitetene i Barnas Turlag er foreldredrevet, vi er dermed avhengige av foreldre som engasjerer seg. 

Vil DU være med som frivillig i Barnas Turlag Lyngen - send en e-post til arbeidsgruppa på barnasturlaglyngen@gmail.com

Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed  om dette.

Planlagte turer og aktiviteter med Barnas Turlag Lyngen

Ingen kommende aktiviteter.