BArnas turlag mini

Turbo vil gjerne ha små turvenner også!

Barnas Turlag mini er turgruppa for de aller minste i Barnas Turlag Tromsø. Turledere som er hjemme i barselpermisjon inviterer med på små, fine turer som er gode møteplasser for turglade småbarnsfamilier. Ta med din aller minste turvenn og bli med på trilletur, pulktur eller bæretur, hvor bæremeis, bæresele eller sjal er ypperlig. Alt er gratis, både for medlemmer og ikke-medlemmer.

Følg Barnas Turlag Tromsø mini på Facebook for å være oppdatert på kommende turer og for å se trivelige turrapporter :)  Har du spørsmål om turer med BT mini, send oss en e-post på dnt.troms@gmail.com.

Husk at alle deltagere på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn! Turleder har ofte egne unger med, så vær snill å bidra, så får vi alle en fin tur! Alle aktivitetene i Barnas Turlag er foreldredrevet, vi er dermed avhengige av foreldre som engasjerer seg.

Vil DU være med som frivillig i Barnas Turlag Tromsø - send en e-post til leder Reidun Trondsen på reidun.trondsen@tromskraft.no.

Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.