BArnas Turlag Tromsø

Foto: Marius Dalseg Sætre

Vi arrangerer ulike turer gjennom året både i ditt nærområde og på fjellet. Sammen med oss kan dere bli med på for eksempel middag ute, toppturer, hytteturer, teltturer, trilleturer for de minste og breturer for de som er litt større. Gjennom Barnas Turlag treffer dere andre barnefamilier og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. I Tromsø har vi til og med turgruppa Barnas Turlag mini for de aller minste turungene!

Nederst på denne siden finner du vårt spennende turprogram! 

Husk også å følge oss på Facebook - der får du alle oppdateringer.

Husk at alle deltagere på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn! Turleder har ofte egne unger med, så vær snill å bidra, så får alle en fin tur! Alle aktivitetene i Barnas Turlag er foreldredrevet, vi er dermed avhengige av foreldre som engasjerer seg. 

Vil DU være med som frivillig i Barnas Turlag Tromsø - send en e-post ​​​​​​​til merethe.stiberg@dnt.no - vi setter stor pris på å få deg med på laget!

Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Planlagte turer og aktiviteter med Barnas Turlag Tromsø:

turbo
turbo Foto: Viola Depcik

Ingen kommende aktiviteter.