Bli med Barnas Turlag!

Vi vil at flest mulig skal kjenne på gleden ved å være ute i naturen og ikke minst bli glad i naturen. Barn som blir glade i naturen vil også bidra til å verne den. Barnas Turlag er Troms Turlags gruppe med aktiviteter for de mellom null og 12 år. For bare 135 kroner blir ungene medlem et helt år.

Alle medlemmer under 14 år overnatter gratis på Troms Turlag sine hytter.

I dag har vi Barnas Turlag i DyrøyMålselv, KarlsøyBalsfjordNordreisa, Kåfjord, Storfjord ​​​​​​​og Lyngen ​​​​​​​kommune, samt i Tromsø og på Senja. Følg lenkene for gå direkte til de lokale turgruppene. Nederst på denne siden finner du vårt spennende aktivitetstilbud.

Husk at alle deltagere på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn! Turleder har ofte egne unger med, så vær snill å bidra, så får alle en fin tur!

Alle aktivitetene i Barnas Turlag er foreldredrevet, vi er dermed avhengige av foreldre som engasjerer seg. Vil DU være med som frivillig i Barnas Turlag Tromsø - send en e-post til oss på troms@dnt.no.

Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.