Bålturlaget

Det er alltid plass til bålkjele og folk rundt bålet vårt.
Det er alltid plass til bålkjele og folk rundt bålet vårt. Foto: Steinar Brubakk

Å gå på tur med Bålturlaget krever verken mye utstyr eller fysisk form, her kan alle bli med! Påmelding er heller ikke nødvendig, bare kom :)

Hvis du liker å sitte ved bålet og bare vil gå en kort tur - være ute selv om solen ikke stråler - da er dette turgruppa for deg! Her kan du møte andre turglade mennesker, prate eller bare nyte roen som flammene gir.

Vi møtes ved fine bålplasser som er lett tilgjengelige og har ei trivelig stund sammen. Etterpå kan du velge å gå akkurat så lang tur som du ønsker - eller dra hjem igjen.

Turlederne finner du i sine røde turledervester. De stiller selvsagt med ved til bålet. Alt du trenger er høvelig klær og et sitteunderlag. Alle tar selv med den maten og drikken de vil ha.

Helene Lockertsen og Inger Lise Kveldro er initiativtakere og hovedturledere. Vil du være med og legge til rette for turer med Bålturlaget? Eller er du nysgjerrig på om dette er turgruppa for deg? Ta kontakt med Inger Lise eller Helene på e-post.