DNT UNG TROMS

DNT ung Troms på Steindalsbreen, september 2015.
DNT ung Troms på Steindalsbreen, september 2015. Foto: Therese Kongsli Jakobsen
DNT ung er møteplassen for aktiv og friluftsinteressert ungdom! Vi arrangerer korte, lange, utfordrende, koselige og spennende aktiviteter. Vi har alt du trenger av kajakkutstyr, låner gratis ut sender-mottaker og annet skredutstyr og har alltid flinke og engasjerte turledere. Du trenger ikke være medlem av DNT ung for å bli med oss på tur - ta med en venn og test ut tilbudet gjennom DNT ung Troms!

Nederst på denne siden kan du se planlagte aktiviteter. Følg oss også på Facebookfor å få de siste oppdateringene!

Selv om DNT ung sentralt er for de mellom 13 og 26 år, så prioriterer vi i DNT ung Troms aktiviteter for de under 20 år. Du trenger ikke være medlem for å bli med oss på tur, men skulle det være deltakerbegrensninger, vil medlemmer av DNT ung ha førsteprioritet.