Bli med på dugnad!

På noen av Troms Turlag sine hytter blir veden produsert selv. Det gir ikke bare varme på hyttene, men også trivelige dugnader. Foto: Troms Turlag

Dugnad er givende og gøy. Uten den enorme dugnadsinnsatsen ville den norske fjellheimen sett ganske annerledes ut. Og uten dugnadsgjengene hadde mange gått glipp av det helt spesielle fellesskapet som oppstår i slike sammenhenger. Tar du utfordringen?

Troms Turlag som friluftsorganisasjon er avhengig av all den frivillige innsatsen vi kan få. Å drive et hytte- og løypenett som Troms Turlag gjør, er svært ressurskrevende. Hvert år nedlegges tusenvis av dugnadstimer på eksisterende anlegg, løypevedlikehold, på turledelse, samt i komiteer og utvalg i foreningen.

Foruten en real dugnadsinnsats, ønsker vi å bygge et sosialt fellesskap, kose oss med god mat og drikke og ha det trivelig ilag. Mange har allerede oppdaget gleden ved å være en del av Troms Turlags frivillige, men vi ønsker å bli flere. Her har du en unik mulighet til å engasjere deg i et meningsfylt arbeide, bli kjent med nye mennesker med samme friluftsinteresser som deg selv og å oppleve fellesskap samtidig som du er med å utvikle Troms Turlag videre til nye generasjoner.

Vi har et stort behov for arbeidsomme personer med ulike kvalifikasjoner. Du bestemmer selv hvor mye eller lite du vil delta på dugnader, hovedsaken er at du deltar.

Vil du bli med på neste dugnad? Se oversikten HER eller ta direkte kontakt med den gruppa eller det utvalget du ønsker å bidra i. Se oversikt over alle våre lokallag og turgrupper.