Informasjon til turledere

Her vil du finne styrevedtak og informasjon som er relevant for deg som turleder i Troms Turlag!

Smittevernplan fra DNT

Disse tiltakene må til for å kunne gjennomføre turer og aktiviteter under korona-pandemien.

Husk på reiseregning

Turleder skal ikke ha utgifter for sin frivillige innsats.

Vedtak om turlederkurs

Dette er planen for framtidige turlederkurs - og reglene for refusjon av deltakeravgifta.

Politiattest

Alle som er frivillige på turer med deltakere under 18 år må ordne politiattest.

Forsikring for frivillige

Vi har forsikring for dugnadsarbeidere. Se detaljene.

Kurslederkurs

Vil du bli kursholder? Da sender du en e-post ved å følge denne lenka.

Turleders kriseark

Skriv ut, fyll inn og ta med på tur :) Så har du en handlingsplan dersom en uønska situasjon skulle oppstå.

Sikkerhetsinstruks

Instruksen er utarbeidet etter sentrale krav fra DNT, og for turleders,
deltakeres samt turlagets ansvar og sikkerhet.

Tilgjengelig utstyr

Ta med nødvendig sikkerhetsutstyr på fellesturene. Lån det, bruk det og bli kjent med det!

Vedtak om deltakeravgift

Ikke-medlemmer skal betale mer for å være med på fellestur.

Vilkår for turdeltakelse

Husk å gjøre deltakerne oppmerksomme på om det er andre enn DNT sine standard vilkår for deltakelse som gjelder på din tur. Opplys om hva som gjelder i turbeskrivelsen.

Tiltakskort

Tiltakskort er ei huskeliste på hva man skal gjøre dersom det smeller. Dette, samt beredskapsplan for ulike situasjoner, er under behandling i DNT sentralt og Troms Turlag sitt styre. Disse vil bli gjort tilgjengelige når de er klare.

Info om turlederutdanninga

Her finner du mer informasjon om hvert trinn i turlederstigen, samt søknadsskjema.

Godkjenning av "realkompetanse"

Har du studert friluftsliv, er skredinstruktør eller har annen dokumenterbar erfaring, kan du søke om å bli godkjent som turleder.

Regodkjenning av turledere

Etter fem år må turlederutdanningen din fornyes. Se her hva som skal til.

Vedtak om gratisovernatting

Esktraordinært vedtak for ekstraordinært aktive turledere!

Vedtak om gavekort

Turledere får gavekort på hytteovernattinger som takk for nødvendig papirarbeid.

Vedtak om førstehjelpskurs

Turledere som har arrangert to turer kan søke om å få refundert deltakeravgiften på førstehjelpskurs.