Kjære turledere!

Margrethe er turleder på Fjellsportgruppa sin på tur på Store Hollendaren på Kvaløya. Foto: Marit Mostad

Takket være dere blir det lettere å komme seg ut på tur! Uten innsatsen til turlederne kunne ikke Troms Turlag med lokallag gjennomført et så variert og spennende turprogram. Dette er siden som skal gjøre det lettere å være en god turleder.

For hver tur skal det lages en turbeskrivelse på nettet. I forkant av turen sender dere inn en risikovurdering og i etterkant er det turrapport. For Barnas Turlag og DNT ung vil deltakerliste og skjema for aktivitetsstøtte generere støtte fra Trobur. Alle skjema sendes til de ansvarlige i lokallaget, eller til troms@turistforeningen.no.

For turer med Barnas Turlag og DNT ung:
(sendes til mia.kulseng@dnt.no)

FØR TUR:

• Annonsere tur på hjemmesider og Facebook (kan du ikke selv legge inn aktiviteter i Sherpa, sender du inn turbeskrivelse)
  • Fylle inn risikoanalyse som hjelper deg tenke gjennom og også minim eventuelle risikomomenter som kan oppstå på turen din.
  • På krevende dagsturer og overnattingsturer skal deltakerliste sendes inn før turen starter.
ETTER TUR:
  • Deltakerliste - husk både deltakere og foresatte. Alle må ha fødselsår og bostedskommune.
  • Turrapport hvor du deler erfaringene du har gjort deg og samtidig dokumenterer at turen har vært gjennomført.
  • Reiseregning med kvitteringer sendes inn (originaler ikke nødvendinge, men hele kvitteringen må vises på eventuell avfotografering).