5 turer med Turbo

Dere kan gå turer og samle koder selv - og av og til er det fellestur, hvor Turbo selv er med! Foto: Trine Jegervatn

STARTER 1. JUNI: Bli med oss på 5 turer med Turbo! Det er barnas egne Ti på topp-ordning, oppkalt etter Barnas Turlag sin maskot, fjellreven Turbo. Ungene kan gå fem turer og bli Turbo, eller gå ti turer og bli Superturbo!

​​​​​​​Det er lekende lett å være med på 5 turer med Turbo. Og du trenger heller ikke være DNT-medlem for å delta. Samle koder og meld dere på premieutdeling i deres Barnas Turlag innen 15. oktober. Så lover Turbo premier!

På disse sidene finner du gratis turbeskrivelser og registreringsark. Velg de turmålene som passer din lille turvenn best, og på registreringsarket noterer du ned kodene som du finner på turboskiltene på toppen.  Selvsagt er det lov til å gå turer og å registrere koder fra 5 turer med Turbo fra alle områdene. Jo flere, jo bedre!

Turbosesongen starter fra det er bart i juni og varer ut september. Registreringsfrist er 15. oktober.

Viktig om registrering og nettpåmelding:

• Når minst fem turer er gjennomført er man Turbo og har fortjent diplom og premie.
  • De som klarer ti turer blir Superturbo!
  • Alle som ønsker premie må melde seg på premieutdeling i sitt Barnas Turlag.
  • Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne.
  • Påmeldingsfrist er 15. oktober, for at vi skal kunne garantere premier til alle.
  • Vent med påmelding til du vet om din flinke turgåer er Turbo eller Superturbo.
  • Ta med registeringsarket med kodene på premieutdelinga.
  • NB! Ingen påmelding eller registrering på telltur.no i år.
Har du problemer med påmelding, eller et av skiltene mangler - send e-post til mia.kulseng@dnt.no.

Fellesturer og premieutdeling

Se aktivitetskalenderen eller Facebook-sidene til de ulike Barnas Turlagene for dato om premieutdelinger, og også fellesturer til enkelte av turmålene. Bli med og bli kjent med flere Turboer og Superturboer!

PS! Noen av 5 turer med Turbo-toppene er også 10 på topp eller Ut i nord-mål, så her kan både foreldre og barn strekke seg etter turmålene sammen! 5 turer med Turbo er for barn opp til 12 år.

God tur, alle sammen! Husk matpakke, drikke og varme klær med dere på tur!
Hilsen Turbo

OBS! Listene er oppdaterte men alle skilt er ikke oppe. "IKKE KLAR" betyr at dere ikke finner skilt på turmålet. Vi oppdaterer fortløpende, ettersom skiltene kommer på plass!

Barnas Turlag Senja

Gratis for alle!​​​​​​​

I år har BT Senja tre turer kalt Turbo pluss. Disse turene er litt mer krevende enn de øvrige turene, det kan være at de er lengre, mer luftige, eller kanskje begge deler. Dette er for at også de eldste barna i målgruppen (0-12 år), og ellers turvante barn, skal kunne få en ekstra utfordring. Det er derfor viktig å lese turbeskrivelsene nøye, og velge turer som passer for deres familie.

Barnas Turlag Målselv

Barnas Turlag Balsfjord

(Gratis for medlemmer / 100 kroner for ikke-medlemmer)​​​​​​

Barnas Turlag Nordreisa

Barnas Turlag Lyngen

Gratis for alle!

Takk til Troms fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo!