Hyttene til Troms Turlag

Troms Turlag har har hytter i indre Troms, på fastlandet ved Tromsø, på Ringvassøya, i Lyngen, på Senja, på Vannøya og i Nord-Troms. Som medlem får du tilgang til alle disse flotte hyttene med din DNT-nøkkel.

Våre hytter

Oversikt over alle hyttene til Troms Turlag, med kart og ruteinformasjon.

Hytteregler

Troms ønsker deg velkommen til hytta og ber alle våre gjester sette seg inn i følgende.

Betaling og priser

Turlaget er avhengig av inntektene vi får fra overnatting og dagsbesøk for å vedlikeholde og drifte hyttene.

Besøkskalender

Oversikt over fellesturer i regi av DNT, dugnader og skoleklasser på hyttene. Vanlige turfølger blir ikke oppført her.

Nøkkel

Hyttene kan benyttes av alle, men de er låst med DNT-nøkkel. Her er en oversikt over hvor DNT-medlemmer kan kjøpe nøkkel.

Skoleklasser

Alle skoleklasser må sende inn disse skjemaene for å bli lagt inn i besøkskalenderen.

Kommersielle grupper

Næringsdrivende som vil bruke våre hytter må ta kontakt med turlagskontoret for avtale.

Nyttig informasjon om bruk av hyttene. Blant annet hvordan du skal forlate ei turlagshytte.

Mobildekning

Ikke alle hyttene har mobildekning. Se oversikt.

Hund på hyttene

Det er ikke tillatt med hund inne i våre hytter. Se tilbudet til hundefolk på de ulike hyttetunene.

Tapt og funnet

Har du mistet eller funnet noe på våre hytter eller stier?

Hyttetilsyn

Alle våre hytter er ubetjente, men vedlikeholdes av frivillige hyttetilsyn.

Hyttenummer

Når du betaler for deg, går innbetalingen direkte til hytta du overnattet på.

Sengeplasser

Se hvor mange senger det er på hver av hyttene.