Hyttene til Troms Turlag

Troms Turlag har hytter i indre Troms, på fastlandet ved Tromsø, på Ringvassøya, i Lyngen, på Senja, på Vannøya og i Nord-Troms.

• NYHET: Alle Troms Turlag sine hytter vil etter hvert bookes gjennom hyttesidene på ut.no.
  • Enn så lenge må du sende e-post til troms@dnt.no. Se framgangsmåte HER.
  • Hyttene er avlåste og må forhåndsbestilles.
  • Grunnet koronasituasjonen er hyttene kun tilgjengelige fra fredag til søndag.
  • Alle som bruker hyttene plikter sette seg inn i og følge våre smitteverntiltak.

Våre hytter

Oversikt over alle hyttene til Troms Turlag, med kart og ruteinformasjon. Du kan booke overnatting ved å følge lenkene til de enkelte hyttene.

Besøkskalender

Sjekk om hyttene er ledige, om det er planlagt dugnad eller fellestur.

Betaling og priser

Turlaget er avhengig av inntektene vi får fra hyttegjestene for å vedlikeholde og drifte hyttene. Her ser du oversikt over prisene.

Smitteverntiltak

Her kan du se oversikt over smitteverntiltakene som er innført på hyttene våre. De plikter du sette deg inn i og følge om du skal bruke hyttene.

Nøkkel

Hyttene er både låst med kodelås og DNT-nøkkel. Her er en oversikt over hvor DNT-medlemmer kan kjøpe nøkkel.

Hyttebooking

NB! Nå må alle gjester forhåndsbestille for å overnatte på Troms Turlag sine hytter. Booking-systemet erstatter etter hvert besøkskalenderen og viser ledig kapasitet på hyttene.

Kommersielle grupper

Næringsdrivende som vil bruke våre hytter må ta kontakt med turlagskontoret for avtale.

Hytteregler

Troms ønsker deg velkommen til hytta og ber alle våre gjester sette seg inn i følgende.

Mobildekning

Ikke alle hyttene har mobildekning. Se oversikt.

Nyttig informasjon om bruk av hyttene. Blant annet hvordan du skal forlate ei turlagshytte.

Skoleklasser

Alle skoleklasser må sende inn disse skjemaene for å bli lagt inn i besøkskalenderen.

Hyttetilsyn

Alle våre hytter er ubetjente, men vedlikeholdes av frivillige hyttetilsyn.

Hund på hyttene

Det er ikke tillatt med hund inne i våre hytter. Se tilbudet til hundefolk på de ulike hyttetunene.

Hytte- og Vippsnummer

Når du betaler for deg, går innbetalingen direkte til hytta du overnattet på.

Sengeplasser

Se hvor mange senger det er på hver av hyttene.

Bli hyttevert!

Hjelp oss informere nye gjester om hvordan vi organiserer oss og betalingen på hyttene.

Tapt og funnet

Har du mistet eller funnet noe på våre hytter eller stier?