Hyttene til Troms Turlag

Nå kan du forhåndsbestille seng på hyttene i hele 2022 hvis du ønsker det.

• Du kan også bruke hyttene som før, uten å ha forhåndsreservert seng. Forhåndsbestilte senger frigis kl. 21.00, les mer her.

• Kodelåsene er nå skiftet ut med vanlig DNT-lås på hyttene.

• Unntak: Nedrefosshytta, Gammelhuset i Skipsfjord, Senjabu, Jægervasshytta og Altevasshytta vil beholde kodelåsen på permanent basis, derfor er det kun mulig med forhåndsreservasjon av disse hyttene for å få tilsendt kode. Kodelås på disse 5 hyttene videreføres pga utfordringer knyttet til bruken av hyttene.

• NB! Om problemer med å få opp kodelåsen: Sett koden, trykk ned buen på låsen, for deretter å åpne den.

• NB! Uthusene er låst med standard DNT-nøkkel. Unntatt Altevasshytta, som har kodelås. Kun medlemmer kan få tilgang til DNT-nøkkelen.

• Bestilling: Se informasjon om hyttebestilling på forsiden: Rød knapp "Klikk for informasjon om hyttebooking"​​​​​​​

Våre hytter

Oversikt over alle hyttene til Troms Turlag, med kart og ruteinformasjon. Du booker overnatting ved å følge lenkene til de enkelte hyttene.

Hyttebestilling

Du kan velge å forhåndsbestille seng på hyttene hvis du ønsker det. Se mer informasjon her.

Sengeplasser

Se hvor mange senger det er på hver av hyttene.

Smitteverntiltak

Her kan du se oversikt over smitteverntiltakene som er innført på hyttene våre. De plikter du sette deg inn i og følge om du skal bruke hyttene.

Nøkkel

De fleste av hyttene er låst med DNT-nøkkel, men noen har kodelås. Se info under hver hytte på ut.no. Her er en oversikt over hvor DNT-medlemmer kan kjøpe nøkkel.

Betaling og priser

Se oversikten over prisene. Inntektene turlaget får fra hyttegjestene for å vedlikeholde og drifte hyttene.

Kommersielle grupper

Næringsdrivende som vil bruke våre hytter må ta kontakt med turlagskontoret for avtale.

Hytteregler

Troms ønsker deg velkommen til hytta og ber alle våre gjester sette seg inn i følgende.

Hyttereglementet vil bli endret etter at det ble mulig å booke enkeltsenger.

Mobildekning

Ikke alle hyttene har mobildekning. Se oversikt.

Nyttig informasjon om bruk av hyttene. Blant annet hvordan du skal forlate ei turlagshytte.

Skoleklasser

Alle skoleklasser må sende inn disse skjemaene for å bruke  hyttene.

Hyttetilsyn

Alle våre hytter er ubetjente, men vedlikeholdes av frivillige hyttetilsyn.

Hund på hyttene

Det er ikke tillatt med hund inne i våre hytter. Se tilbudet til hundefolk på de ulike hyttetunene.

Hytte- og Vippsnummer

Når du betaler for deg, går innbetalingen direkte til hytta du overnattet på.

Bli hyttevert!

Hjelp oss informere nye gjester om hvordan vi organiserer oss og betalingen på hyttene.

Tapt og funnet

Har du mistet eller funnet noe på våre hytter eller stier?