Turning, julemesse og spasertur til dammen!

8. desember kl. 10:00 - 14:00
Barnas Turlag Karlsøy, Troms Turlag , ,
Dette arrangementet er over!

Lørdag 8. desember er det tur til Vannvåg på Vannøya! Her blir det turning i gymsalen kl. 10-11.30, deretter går vi tur opp til "dammen" og på veien stikker vi innom bygdehuset hvor julemessa er i full gang og får oss noe å spise. -Lunsj (koldtbord) på messa er inkludert for Turlags-barna, 150,- for voksen.

Ferge fra Hansnes kl. 08:35, retur kl 14:10 eller senere. Det tar ca 10 minutter å kjøre fra ferga til Vannvåg. Parkering ved skolen.  Alle møter i gymsalen kl. 10:00.

Turntrener er ansvarlig i gymsalen, men barn under 8 år må ha en forelder med i salen. Det vil være stoler å sitte på for andre foresatte som vil se på. Foreldre hjelper med å rydde gymsalen etter turninga. Vi går i samlet tropp til dammen ca kl 11.30, men vi har en alternativ aktivitet (juleverksted) dersom været er for dårlig.

Turen koster kr 150,- for ikke-medlemmer. Gratis for medlemmer. Dersom barnet melder seg inn koster det kr 125,- for resten av 2018 + hele 2019!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Turning, julemesse og spasertur til dammen!

Turleder:

• Heidi Bye