Vinterfest på Charlottenlund 23. mars kl 12 - 15

Dette arrangementet er over!

Bli med på fart, moro og bålkos på Charlottenlund.

Lørdag 23. mars inviterer vi igjen til byens beste møte- og lekeplass for store og små.

Barnas Turlag Tromsø arrangerer natursti med premier, Seniorgruppa i Troms Turlag sørger for bålkos, Tromsø Skiklubb stiller med instruktører til kurs i både skihopp og langrenn - for nybegynnere og viderekomne. For anledningen flytter utlånssentralen TURBO sitt utstyr til Charlottenlund, og du kan låne alt fra akebrett, lagrennski og hoppski. Tromsø Røde Kors Hjelpekorps er med og ivaretar sikkerheten på arrangementet.

Ta på varme uteklær og vintersko og bli med :)
Alt er gratis!

Veiforklaring: Ta buss nummer 26 fra Fredrik Langes gate til Skoglyst.

Takk til Sparebank1 Nord-Norge som gir støtte til dette flotte arrangementet.

Ta med venner, naboer og famile.
- Og gjerne litt mat til bålet.
Vi sees på Charlottenlund!

Hilsen Tromsø Idrettsråd, Tromsø Røde Kors og Troms Turlag.

Ansvar: Husk at alle deltagere på arrangement i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn! Turleder har ofte egne unger med, så vær snill å bidra, så får vi alle en fin tur!

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra arrangementet kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Vinterfest på Charlottenlund 23. mars kl 12 - 15

Bli med på fart, moro og bålkos på Charlottenlund. Lørdag 23. mars inviterer vi igjen til byens beste møte- og lekeplass for store og små. Barnas Turlag Tromsø arrangerer natursti ...

Kontaktinformasjon: