OBS ny dato! Skileik på Trollvatnet

Fellestur

Dato
17. februar kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Skileik, Barn Vinter
Arrangør
Barnas Turlag Senja
Dette arrangementet er over!

Vi invitererer til det som etterhvert har blitt en koselig vintertradisjon: Skileik på vakre Trollvannet på Silsand Sør. Dette skjer søndag 17.02.2019 kl 11-14. Vi lager kuleløype og hoppbakke, og en sitteplass der vi kan fyre bål. Ta med mat og drikke, gjerne noe som kan varmes på bålet. Alle tar med det de trenger til sin egen familie. Vi oppfordrer de voksne til også å komme med ski på beina, og delta i skileiken. Hjertelig velkommen! 

Meld gjerne barnet/barna dine på, og registrer navn og fødselsår. Det kan vi bruke til å få midler til Barnas Turlag. 

 

 

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse. Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tor-Erling Nygaard
  • Jorunn Nygaard