Badetur til Grøtfjord

28. juli kl. 15:00
Fellestur, Fottur, Badestamp, Badetur, Badstu, Nordnorsksommer, Strandleir
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag

Vi garanterer sommerstemning, for på denne turen blir det bading - uansett vær! Barnas Turlag har leid badestampen og badstua i Grøtfjord. Her kan vi leke og kose oss! Kanskje får vi oss en liten badetur i havet også?

Vi har leid hele anlegget fra fredag 26. juli til 28. juli. Badestampen er varm fra klokka 12 lørdag.

Vi reiser med privatbiler til Grøtfjorden og møtes der. Se etter beachflagg.

Ved Grøtfjorden overnatter vi i telt. Vi leier badestampen, badstua og grillhytta som lokalsamfunnet der ute driver. Ta med alt som trengs for masse bading på lørdag. Vi begynner med noen felles aktiviteter og lek for å bli kjent. Mens vi venter på at badestampen blir varm, lager vi en deilig, felles middag.

Søndag forstetter vi badingen om været holder og tar en liten fjelltur på hjemveien.
Kanskje stopper vi ved Kaldfjord skole og tar turen opp til Eidhuken.

Bortsett fra middagen lørdag, må hver familie selv ta med all mat som trengs på turen og sitt eget utstyr til telting. Det er viktig å ha med mer enn nok av klær, for vi kommer til å bli våte!

Se ellers utstyrsliste for sommerturer hos en av DNT sine medlemsforeninger: http://www.stavanger-turistforening.no/article.php?ar_id=6746&fo_id=6001

Ta gjerne også med bøtter, spader, drager og anna som er gøy å leike med.

Om overnatting ikke passer er det også mulig å være med bare på dagen.

Pris: 50 kroner for unger som er medlemmer og 150 kroner for ikke-medlemmer. I prisen inngår leie for teltplass og felles middag på lørdag.
OBS! De voksne trenger ikke være medlemmer, men må melde seg på, så vi vet hvor mye mat vi skal beregne.

Midler fra Troms Fylkeskommune dekker utgiftene.

PS. Det er lekende lett å melde seg inn i Barnas Turlag. Det koster bare 130 kroner per kalenderår, og det gjør du HER.

Kart over Grøtfjord finner du på www.ut.no. Trykk her

Påmeldingsfrist: Innen mandag 22. juli.

Påmelding her på nettsidene. Meld på både barn og voksne - alle som skal være med på turen.

Spørsmål kan sendes til turleder Mona Henriksen

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Badetur til Grøtfjord

• Mona Henriksen