Topptur til Blåfjell

Fellestur

Dato
1. september 2019 kl. 10:30 - 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, 5turermedturbo, 5-Topptur, Snakcs
Arrangør
Barnas Turlag Karlsøy
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

OBS! Ny dato: 1. september 2019

Bli med på toppen av Blåfjell! Der kan du nyte super utsikt og finne en Turbo-kode (en av kodene i 5 turer med Turbo: https://troms.dnt.no/5-turer-med-turbo/). 

Vi møtes ved parkeringa under Blåfjell kl. 10.30 (samkjør gjerne hvis mulig) og går sammen mot toppen. Undervegs eller på toppen tar vi lunsj. Alle tar med egen mat og drikke, men turlederne stiller med noe snakcs. 

Ta med

  • Klær etter vær + litt ekstra. Husk jakke og evt. bukse som tåler vind og vann.
  • Matpakke
  • Godt med drikke (kan etterfylle i bekk undervegs)

Husk å melde deg på slik at vi lager nok snacks:-)

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Topptur til Blåfjell

OBS! Ny dato: 1. september 2019 Bli med på toppen av Blåfjell! Der kan du nyte super utsikt og finne en Turbo-kode (en av kodene i 5 turer med Turbo: https://troms.dnt.no/5-turer-med-turbo/).  ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingebjørg Tollefsen
  • Jannicke Veronika Johansen