Ambassadørkurs for turledere

27. september kl. 17:30 - 21:00
DNT fjellsport Troms, Barnas Turlag Tromsø , DNT ung Troms , Troms Turlag

Vil du bli turleder? Eller bare bedre kjent med Troms Turlag og Den Norske Turistforening?

Eller har du utdannelse i friluftsliv og/eller realkompetanse, men trenger ambassadørskurs for å bli godkjent turleder?
Ambassadørkurset er det første steget på veien til å bli frivillig, eller ta turlederutdanning.
Ambassadørkurset er selvsagt graits. Eneste "opptakskrav" er medlemsskap i DNT/ Troms Turlag.

En DNT-ambassadør er et aktivt DNT-medlem som har god kjennskap til DNT og Troms Turlag. DNT ambassadøren er godt skikket til å profilere Turlaget på stand, ulike arrangementer og turer. DNT-ambassadørkurset egner seg også for tillitsvalgte og andre som ønsker bedre kunnskap om DNT og TT.

Oppstart fredag 27. september med ambassadørkurs klokken 17.30. Avslutter og overnatter ute fra cirka klokka 21. Dette er starten på grunnleggende turlederkurs, som fortsetter lørdag og søndag. Anbefaler alle å melde seg på begge deler.