Lofoten med DNT ung

Fellestur

Fra dato
4. september 2019 kl. 08:00
Til dato
8. september 2019 kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Aktivitet Topptur, Surfing
Arrangører
DNT ung Troms, DNT ung Troms , Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Dag 1: vi møtes i Tromsø på onsdag og setter nesa mot Lofoten i leiebil. Når vi kommer fram til Svolvær/Henningsvær finner vi fint sted å campe for natten. 

Dag 2: Torsdag drar vi videre til Unstad på surfing! Her er det mulighet for badstu på kvelden og mye moro. Vi sover der til fredag. 

 Dag 3: Fredag tar vi turen ut til Reine. Vi stopper på Sakrisøy for Lofotens beste fiskeburger. Her er det mange fine muligheter for å finne seg en fin topp og nyte utsikten over Lofoten. Etter et dagsbesøk i Reine, vender vi nesa tilbake og overnatter rundt Ramberg som er på veien tilbake.

 Dag 4: På lørdag går vi en fjelltur med utsikt over vakre Kvalvika og kjører tilbake til Svolvær. Vi ser an hvor vi overnatter og finner den løsningen vi har mest lyst på. 

Dag 5: Søndagen starter vi med en liten tur for de som ønsker det før vi setter oss i bilen og kjører tilbake til Tromsø. 

Pris: 1500 kroner

Alder: 18-29

Det er inkludert kostand for surfing og overnatting ved Unstad Artic surf, middag alle dager, transportkostander og turlederkostander. 

Frokost og lunsj handles inn felles eller hver for seg og betales av hver enket

Denne prisen er mulig grunnet støtte fra Troms barn og ungdomsråd. 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mellom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinfo til pårørende: Dette må vi ha på alle aktiviteter i regi av DNT ung - selv om vi håper vi aldri får bruk for det. Ved påmelding i Sherpa kan du legge det til som et spørsmål det er obligatorisk å svare på ved påmelding. 

Har dere andre spørsmål er det bare å ta forbindelse med turleder Marte Hoel. 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Marte Raknerud Hoel