Gappo og Parastind

Fellestur

Fra dato
13. september 2019 kl. 16:00
Til dato
15. september 2019 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Helgetur
Arrangør
Troms Turlag
Turområde
Indre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til tur. Denne helgen setter vi kursen mot Signaldalen og Gappo. Vi tar imot høsten i det  åpne vakre fjelllandskapet i denne delen av indre Troms.

Avreise fredag ettermiddag fra Tromsø.  Vi kjører inn tl Rognli, parkerer og går oppover dalen og inn til Gappo. Turen utgjør ca 10-11 km og ca 600 høydemeter.  Underveis tar vi en stopp og spiser litt og får i oss noe energi. 

Været bestemmer hvrdan vi bruker tiden på hytte. Lørdagen har vi mulighet for dagstur i området og søndagen legger vi opp til å bestige Parastind / Bárrás på vår vei nedover dalen tilbake til Rognli. Bárrás ligger på 1419 moh.  På et strategisk sted setter vi  fra oss sekkene underveis for så å gå opp med mindre bagasje. Det anbefales her  å ha med en liten sekk / rompetaske / annen løsning  for å kunne ha med litt mat og drikke og plass for noe klær. 

På tur ned finner vi sekkene våre igjen og fortsetter veien videre ned til bilene. 

Vi  lager felles middag lørdag kveld. og det kommer nærmere beskjed om dette. Meld fra om evt matallergier eller mat-intoleranse ved påmelding.  Forøvrig bringer hver med seg tørrmat til andre måltider samt evt noe å spise fredag kveld.  

Forøvrig pakker man med seg klær og utstyr for å være ute i høyfjellet. På denne tiden kan vi oppleve alt fra "shorts"  til "lue og votter".   Hodelykt anbefales

Velkommen

Hilsen Reidar og Alf Iver.

Gappo og Parastind

Velkommen til tur. Denne helgen setter vi kursen mot Signaldalen og Gappo. Vi tar imot høsten i det  åpne vakre fjelllandskapet i denne delen av indre Troms. Avreise fredag ettermiddag ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Alf Iver Kinge
  • Reidar Hofsøy