Avlyst Premieutdeling 5 turer med Turbo i Tromsø!

Arrangement

Dato
11. november 2020 kl. 16:30 - 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Konsert, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Utsettes til smittesituasjonen tillater gjennomføring.

Turbo takker for rekordstor deltakelse og for tålmodigheten: Endelig er alt klart for høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer i Tromsø!

Grunnet smittevernstiltak for å begrense korona-viruset inviterer vi i år til ei enkel premieutdeling for alle som har gått fem eller flere turer med Turbo. Det blir ingen servering eller fest denne høsten, men vi kommer sterkere tilbake!

To ettermiddager vil Turbo og frivillige fra Barnas Turlag Tromsø dele ut medaljer, diplomer og premier til alle Turboer og Superturboer. Vi oppfordrer folk til å møte til ulike tidspunkt spredt ut over begge dagene og innafor hele tidsrommet. Alle får premier, det blir ikke tomt og Turbo vil være til stede hele tida. 

Køkultur: Vi ber om forståelse for at det kan bli litt venting i forbindelse med premiehentinga og minner om viktigheten av å overholde metersgrensa fra andre husstander. Det er foreldrene sitt ansvar at ungene overholder meteren til enhver tid.

Deltakerlister: Vi har lister over alle Turboer og Superturboer med kontaktinfo, og vil komplettere lista over hvem som følger ungene til premieutdelinga. Registrering av foresatte er derfor ikke nødvendig før ved oppmøte.

KORONA: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus

Dato: 11. og 12. november, fra klokka 16:30 til 18:30 begge dagene.

Sted: I hagen til turlagskontoret, Kirkegata 2, på Prostneset.

Påmeldingsfrist: Gikk ut 15. oktober. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Mia på turlagksontoret: mia.kulseng@dnt.no.

Alle som er registrerte får tilsendt informasjon med dato, samt påminnelse når datoen nærmer seg.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Tromsø!

Turbo takker for rekordstor deltakelse og for tålmodigheten: Endelig er alt klart for høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer i Tromsø! Grunnet smittevernstiltak for å begrense ...

Kontaktinformasjon: