Premieutdeling for 5 turer med Turbo i Dyrøy!

13. november kl. 12:00
Arrangement, Festival, Premieutdeling, 5turermedturbo
Barnas Turlag Dyrøy
Dette arrangementet er over!

Snart er det tid for høstens store begivenhet – premiering av flinke Turboer og Superturboer i Barnas Turlag Dyrøy. Turbo lover premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum 5 turer. I år som i fjor blir det annerledes premieutdeling.

NB! Merk dere at registreringsfristen er 15. oktober.

Dato: OBS, Endret til lørdag 13. November kl. 12.00
Sted: OBS, Endret til Sansehagen ved Dyrøytunet, Brøstadbotn

Årets premieutdeling blir utendørs i Sansehagen ved Dyrøytunet.

Vi vil minne om avstandsregler, men dere foreldre må også være flinke å passe på en meters avstand.

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder.

Deltakerlister: Vi har lister over alle Turboer og Superturboer med kontaktinfo, og vil komplettere lista over hvem som følger ungene til premieutdelinga. Registering av foresatte er derfor ikke nødvendig før ved oppmøte.

Korona: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke i karantene. Generelle smittevernregler skal alltid overholdes.

Hold deg oppdatert på myndighetens råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne og hvor mye mat/drikke som skal handles. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og du må også oppgi om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

Pris: GRATIS for alle. Takk til Troms og Finnmark Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 135 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Dyrøy, Dyrøy Turlag og koordinator Merethe Stiberg