Avlyst Pølsefest i Turbohuken!

21. oktober kl. 18:00 - 20:00
Arrangement, Festival, Bålkos, Pølser, Grilling
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. avlyst grunnet få deltakere

Gjenåpningsfest for Barnas Turlag Tromsø!

Vi ønsker å feire at vi endelig kan møtes igjen - og sitte tett sammen ved bålet, og inviterer til pølsefest i Turbohuken i Hamna Torsdag 21. Oktober kl. 18:00.

Arrangementet er gratis for deg som er medlem i barnas turlag - vi ønsker nye fjes og alle andre som kunne tenke seg å bli medlem hjertelig velkommen til en hyggelig stund ilag!

Klær etter vær. Ta gjerne med ditt eget sitteunderlag og egen drikke! Pølsene spanderer vi:)

Medlemmer: Gratis

Ikke-medlemmer: kr. 50,-

Påmelding er nødvendig - så vi vet hvor mye pølser som trengs!!

PS. Det koster bare 135 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Pølsefest i Turbohuken!

Gjenåpningsfest for Barnas Turlag Tromsø! Vi ønsker å feire at vi endelig kan møtes igjen - og sitte tett sammen ved bålet, og inviterer til pølsefest i Turbohuken i Hamna ...