Ledig tilsynsjobb på gamle Rosta

Har du lyst til å oppleve det gode fellesskapet på ei av turlagshyttene i indre Troms?

Nå har du sjansen! Det er ledig jobb som hyttetilsyn på gamle Rostahytta, ei av tre hytter på Rostatunet. 

I tillegg til ansvaret for den eldste Rostahytta, vil tilsynet på denne hytta også få hovedansvaret for hundeannekset som vil stå ferdig sommer/høst 2018.

Er dette drømmejobben for nettopp deg? Jobben er frivillig, men belønnes med fantastiske naturopplevelser, trivelige folk og godt samhold. DNTs hyttenøkkel og 550 hytter gir oss mange muligheter. En av dem er å gå lange turer - uten å måtte bære telt, sovepose og kokeutstyr. Gjenom oppbyggingen av rutenettet i indre Troms, har Troms Turlag styrket disse mulighetene. Nå kan du gå fylket både på tvers og på langs.

Troms Turlag har 32 hytter i Troms fylke, både i nærområdet til Tromsø, Ringvassøya, Senja, Nordreisa, Vannøya og indre Troms. Hyttene er både gamle og nye, alle med enestående beliggenhet og utsikt og med ulik avstand fra bilveg. Hyttene er åpne for allmenn ferdsel, og mellom hyttene er det oppmerkede løyper i barmarkssesongen.

Tilsynsjobben består av vedlikehold av ulik art og årlig hovedrengjøring. Tilsynsfunksjonen er ulønnet, men man får dekket faktiske utgifter. 

Vi har ei gruppe med tilsyn som har tatt vare på "sine" hytter i mange, mange år, mens andre ikke har mulighet til å stå i jobben over tid av ulike årsaker.

Nå er det ledig tilsynsstilling på gamle Rostahytta (se faktaboks til høyre), ei koselig, gammel hytte som med sjel. Vi trenger noen som kan være med og ta godt vare på denne flotte hytta, og det er en fordel å være litt "nevenyttig", da småreparasjoner og praktiske oppgaver er en naturlig del av jobben. 

Det er en viss rullering i jobben som tilsyn, så hvis du føler at dette er noe for deg må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. For mer info kan du sende en mail til troms@dnt.no, eller ringe oss i våre åpningstider (ons: 12-16, tors: 12-18 og fre:12-16) på tlf. 776 85 175. 

Er du interessert? Send din søknad til turlagskontoret; troms@dnt.no og søkere vil bli innkalt til samtale om oppdraget. Vi ser fram til å høre fra deg! :-) 

Skrevet av Lin Einarsdotter Olsen 14. desember 2017