Oppstart av Barnas Turlag i Karlsøy kommune

Her har Turbo og hans gode venner ønsket både sola og et nytt turår velkommen.
Her har Turbo og hans gode venner ønsket både sola og et nytt turår velkommen. Foto: Trond Mikkelsen

Nå kommer Turbo både til Hansnes og til Vannøya! Og kanskje dit du bor også?

Tre superforeldre - to mødre på Hansnes og ei på Vannøya - har hver for seg tatt initiativ til å starte opp lokalt Barnas Turlag. Vil du være med?

Opp til 12 år
Barnas Turlag er en del av Den Norske Turistforening, og arrangerer turer i nærområdet der du bor. Du kan invitere til akkurat de turene du og din familie liker best; overnattingsturer, middagsturer, skiturer og  lommelyktturer - eller skøytedisco, bærtur og snøhuletur. Turene er for hele familien - for både barn og foreldre som liker å være ute!

Gjennom Barnas Turlag treffer man andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Barn fra 0 til 12 år kan være med i Barnas Turlag og nå er det endelig de yngste turgåerne i Karlsøy kommune sin tur!

Som en del av Troms Turlag, starter vi nå opp Barnas Turlag Karlsøy.

Oppstartsmøte
I den forbindelse er alle med interesse eller engasjement for barn og friluftsliv invitert til et oppstartsmøte på Hansnes skole mandag 18. juni klokka 18:30. Koordinator for Barnas Turlag i Troms, Mia Kanstad Kulseng, kommer for å hjelpe til med oppstarten og fortelle litt om hvilke muligheter dette åpner opp for.

Om du har lyst å høre mer om Barnas Turlag, eller vil være med i foreldregruppa som planlegger og leder turer er du hjertelig velkommen!

Bli med
Vet du allerede nå at du og din familie vil bli med i Barnas Turlag Karlsøy?
Ta kontakt med Ingebjørg Tollefsen på Hansenes på mobilnummer 911 78 413, Heidi Bye på Vannvåg på mobilnummer 928 28 137 eller Mia Kanstad Kulseng på turlagskontoret på mia.kulseng@dnt.no.

PS. Det koster bare 125 kroner per år å være medlem i Barnas Turlag, og det byr på mye spenning og moro i hele fylket. I tillegg er det flotte medlemsfordeler, som for eksempel at DNT-medlemmer under 14 år overnatter gratis på turlagshyttene. Meld deg enkelt inn HER

Av og til er Turbo med på tur!
Av og til er Turbo med på tur! Foto: Erling Bjørklund
Turbo er en blå fjellrev og er maskoten til Barnas Turlag. Ofte er han med på tur selv! Men av og til har han bare lagt igjen overraskelser langs stien. Andre ganger har han satt kodeskilt på små fjelltopper, så det er ekstra motiverende å komme helt fram!

Klikk her for å skrive tekst.

Ønsker du Barnas Turlag der DU bor? Ta kontakt på mia.kulseng@dnt.no Mia Kanstad Kulseng, koordinator for Barnas Turlag i Troms Turlag
Turboloper.gif