Bli med på 5 turer med Turbo!

Bli med på festlig premieutdeling for 5 turer med Turbo!
Bli med på festlig premieutdeling for 5 turer med Turbo! Foto: Troms Turlag

Bli med oss på 5 turer med Turbo! Det er barnas egne Ti på topp-ordning, oppkalt etter Barnas Turlag sin maskot, fjellreven Turbo.

Det er lekende lett å være med på 5 turer med Turbo. Og du trenger heller ikke være DNT-medlem for å delta. Samle koder, meld deg på premieutdeling i ditt Barnas Turlag, så lover Turbo premier! Ungene kan gå fem turer og bli Turbo, eller gå ti turer og bli Superturbo! 

Turbo har nemlig satt ut kodeskilt på sine favoritt-turmål, som både er fine stier og fine topper. Ta det som en ettermiddagstur, formiddagstur eller bruk hele dagen ute på tur med barn eller barnebarn. Skoler og barnehager inviteres også til å delta.

På våre hjemmesider finner du gratis turbeskrivelser og registreringsark. Velg de turmålene som passer din lille turvenn best, og på registreringsarket noterer du ned kodene som du finner på turboskiltene på toppen.  Selvsagt er det lov til å gå turer og å registrere koder fra 5 turer med Turbo fra alle områdene. Jo flere, jo bedre! 

Følg denne lenka for å se liste over alle turboturene, som du kan velge blant: 5 turer med Turbo

Etter 1. oktober må alle registrere seg og turene sine, så vi har nok premier og medaljer til alle flinke turgåere.
Etter 1. oktober må alle registrere seg og turene sine, så vi har nok premier og medaljer til alle flinke turgåere. Foto: Mia Kanstad Kulseng