Slik betaler du

Turlaget er avhengig av inntekter fra overnatting for å vedlikeholde og drifte hyttene. Særlig transport av ved og gass koster mye; til mange av hyttene må ved og gass fraktes med helikopter, og dette er kostbart for turlaget. De gangene det koster noe å være med oss på tur, er vi helt avhengige av inntektene for ikke å gå i minus på arrangementet. Så vennligst betal for deg, da blir alle fornøyde!

Ingen deltakeravgift for medlemmer:

Bortsett fra turer med utgifter til transport og overnatting, er alle turer er gratis for medlemmer i Troms Turlag/DNT. Ikke-medlemmer betaler i tillegg en deltakeravgift på kroner 100 for dagstur og kroner 200 for overnattingstur.

Husk å merke innbetalingen med deltakerens navn og hvilken tur det gjelder!

Også dagsbesøk og teltgjester skal betale:

Besøkende som bruker gass eller ved, men overnatter i telt, betaler samme pris som ved ordinær overnatting. Telting foregår minimum 150 meter fra hytteveggen jf. Friluftsloven §9. Også dagsbesøkende må registrere seg i i protokollen og betale for besøk på hyttene.

Vi har dagsturkort for salg til våre medlemmer. De gjelder for besøk på Trollvassbu, Nonsbu, Blåkollkoia, Skarvassbu og Ringvassbu. Pris: 250 kr for enkelt medlem og 500 kr for familie.

Betalingsalternativer:

1. Til Troms Turlags bankkonto 8245 06 09 141.
  2. Oppgi hvilke hytter som er besøkt , bruk besøksnummer i protokoll eller dato.
  3. Vipps: Søk på hyttenavnet, så kan du vippse direkte til hytta du har besøkt.
  4. Betalingsfullmakt som legges i bøssa på hytta.
  5. Betalingskonvolutt som legges i bøssa på hytta.
  6. turlagskontoret i åpningstidene.
Overnatting Medlem Ikke-medlem
Honnør (67 + ) kr 60 kr 120
Voksne (27-66 år) kr 150 kr 300
Ungdom (15-26 år) kr 60 kr 120
Barn (7-14 år) Gratis kr 60
Barn under 7 år Gratis Gratis
Badstu (Nedrefoss og Jægervatn) kr 50 kr 50
Per person, kommersielle grupper kr 400 kr 400

OBS! Skoleklasser og kommersielle grupper kun etter avtale.Ventebu gjelder dagsturpriser for overnatting.

Dagsbesøk Medlem Ikke-medlem
Honnør, voksne, ungdom kr 30 kr 60
Barn under 15 år Gratis Gratis
Kommersielle grupper kr 100 kr 100

Information needed for payments from abroad:

Bic: DNBANOKKXXX
IBAN: No 41 8245 0609141

Lønner det seg for deg å heller være medlem?

Siden er sist oppdatert 20.03.2018