Lokale medlemsfordeler

Medlemmer av Troms Turlag og lokallagene har mange fordeler - blant annet bedre priser på elvebåttur opp Reisadalen - her ved Mollisfossen, på vei opp til Nedrefosshytta. Foto: Svartfoss Gård

I likhet med Troms Turlag, ønsker mange lokale bedrifter bidra til at  folk kommer seg ut. Næringslivet sitt bidrag er rabatter og gode priser til medlemmer av Troms Turlag. Alle medlemmene i Troms Turlag får rabatterav disse firmaene. Husk derfor å ta med deg medlemskortet når du skal handle!

• Tromsø Ski & Sykkel - 10 prosent rabatt til alle. Gjelder ikke tilbudsvarer, sykler eller skipakker. 15 prosent avslag til alle medlemmer av Fjellsportgruppa - du må ha stemplet medlemskortet med FSG-stempel for å få FSG-rabatt.

• Svartfoss Adventure - 25 prosent på alle deres elvebåtturer - også opp til flotte Nedrefosshytta. De tilbyr også turer etter ønske. Ta kontakt på telefon 997 94 095 eller 950 39 534 for å booke båttur.
    ​​​​​​​
  • Bardu sport (Setermoen) - 20 prosent på alt i butikken, minus elektronikk, hundefôr og ammunisjon.

• Exolo Treningssenter (Tromsø) -  15 prosent rabatt på tegning av 12 måneder medlemskap - gratis innmelding.

• Sport1 Sjøvegan - 15 prosent rabatt.

• Skandinavisk høyfjellsutstyr (Tromsø) - 10 prosent rabatt.

• Friluftsbutikken (Tromsø) - 15 prosent rabatt.

• Tromsø Outdoor - Alle medlemmene i Troms Turlag får 15 prosent rabatt på leie av utstyr hos Tromsø Outdoor. Medlemmer av DNT ung (13-26 år) og Barnas Turlag (0-12 år) får en særskilt rabatt på 25 prosent.