Lokale medlemsfordeler

I likhet med Troms Turlag, ønsker mange lokale bedrifter bidra til at  folk kommer seg ut. Næringslivet sitt bidrag er rabatter og gode priser til medlemmer av Troms Turlag. Alle medlemmene i Troms Turlag får rabatterav disse firmaene. Husk derfor å ta med deg medlemskortet når du skal handle.

Bildetekst: Medlemmer av Troms Turlag og lokallagene har mange fordeler - blant annet bedre priser på elvebåttur opp Reisadalen - her ved Mollisfossen, på vei opp til Nedrefosshytta.

• Tromsø Ski & Sykkel - 10 prosent rabatt til alle. Gjelder ikke tilbudsvarer, sykler eller skipakker. 15 prosent avslag til alle medlemmer av Fjellsportgruppa - du må ha stemplet medlemskortet med FSG-stempel for å få FSG-rabatt.
  • Bardu sport (Setermoen) - 20 prosent på alt i butikken, minus elektronikk, hundefôr og ammunisjon.
  • Exolo Treningssenter (Tromsø) -  15 prosent rabatt på tegning av 12 måneder medlemskap - gratis innmelding.
  • Tromsø Outdoor - Alle medlemmene i Troms Turlag får 15 prosent rabatt på leie av utstyr hos Tromsø Outdoor. Medlemmer av DNT ung (13-26 år) og Barnas Turlag (0-12 år) får en særskilt rabatt på 25 prosent.
  • Saraelv Villmarkssenter:
  • Eksklusive priser for DNT og TT-medlemmer på elvebåttransport, uavhengig av hvor lang båtturen er, om den går til Mollisfossen, Jervestilla, Sivrastilla, Naustneset eller Nedrefosshytta. (Lengden på turen er avhengig av vannstanden i elva, slik at transporten gjennomføres uten fare for skader på motorer og båter.)
    • Minimums pris for en båt med en eller to personer ombord er kroner 2000.
    • Med tre eller flere i båten blir prisen kroner 750 per person. (Eksempel med fire i båten kroner 3000.)
    • Barn mellom 11 og 15 år har halv pris.
    • Barn under 10 år gratis (minimumspris gjelder selvsagt).
  • Kanoleie og -transport:
    • 300 kroner per dag per kano.
    • Elvebåttur med retur i kano: Gjeldende priser for elvebåttransport pluss kanoleie kroner 300 per dag/kano. Frakt av kano gratis.
    • Kanoer kjørt opp i elva (for folk som kommer vandrende over fjellet og ønsker å padle ned): Minimumspris for elvebåttransport pluss kanoleie.
    • Padling forbi Saraelv: Tillegg på 200 kroner, dersom kanoene må hentes nede i dalen, eksempelvis fra Storslett. Dersom flere enn åtte kanoer, må det betales for to turer.
    • Inkludert i leien inngår årer og vester, kanoene har to og tre sits, prisene er like for begge typene kanoer.
  • Rafting:
    • Raftingflåter med plass til seks personer: fra kroner 600 per dag i leie. Samme priser angående frakt som for kano.