Lokale medlemsfordeler

Redusert pris på elvebåt opp Reisaelva er bare én av fordelene du får som medlem av Troms Turlag. Foto: Saraelv Villmarkssenter

I likhet med Troms Turlag, ønsker mange lokale bedrifter bidra til at  folk kommer seg ut. Næringslivet sitt bidrag er rabatter og gode priser til medlemmer av Troms Turlag. Alle medlemmene i Troms Turlag får rabatterav disse firmaene. Husk derfor å ta med deg medlemskortet når du skal handle.

Bildetekst: Medlemmer av Troms Turlag og lokallagene har mange fordeler - blant annet bedre priser på elvebåttur opp Reisadalen - her ved Mollisfossen, på vei opp til Nedrefosshytta.

• Tromsø Ski & Sykkel - 10 prosent rabatt til alle. Gjelder ikke tilbudsvarer, sykler eller skipakker. 15 prosent avslag til alle medlemmer av Fjellsportgruppa - du må ha stemplet medlemskortet med FSG-stempel for å få FSG-rabatt.
  • Bardu sport (Setermoen) - 20 prosent på alt i butikken, minus elektronikk, hundefôr og ammunisjon.
  • Exolo Treningssenter (Tromsø) -  15 prosent rabatt på tegning av 12 måneder medlemskap - gratis innmelding.
  • Tromsø Outdoor - Alle medlemmene i Troms Turlag får 15 prosent rabatt på leie av utstyr hos Tromsø Outdoor. Medlemmer av DNT ung (13-26 år) og Barnas Turlag (0-12 år) får en særskilt rabatt på 25 prosent.
  • Saraelv Villmarkssenter - avtalen er under forhandling.
    Foto: Saraelv Villmarkssenter