Om Troms Turlag

Troms Turlag er en frivillig organisasjon, stiftet i 1907, tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT). Turlaget har som formål å fremme et enkelt, aktivt, sikkert og miljøvennlig friluftsliv og å informere om landsdelens natur og muligheter for friluftsliv.

Ved utgangen av 2015 talte medlemsforeningen Troms Turlag hele 4725 medlemmer. Troms Turlag har medlemmer i kommunene Balsfjord, Kvænangen, Tromsø, Lenvik, Torsken, Berg, Målselv, Sørreisa, Karlsøy, Skjervøy, Målselv, Salangen, Dyrøy, Lyngen, Nordreisa, Storfjord, Kåfjord, Bardu, Gratangen og Lavangen. Men alle som vil kan velge å være medlemmer i Troms Turlag - uavhengig av hvor du bor!

Troms Turlag har tre lokallag og flere turgrupper. Vi har et tilbud til turfolk i alle aldre. Her kan du finne det lokallaget eller den turgruppa som passer deg best. Klikk på logoen for å få mer info. God tur!

Savner du et tilbud der du bor?! Gjør noe med det og start opp ei turgruppe i regi av DNT. Kontakt oss! Lin Einarsdotter Olsen, daglig leder

Balsfjord og omegn Turlag dekker Balsfjord kommune, Malangshalvøya og Øverbygd.

Senja Turlag favner om eventyrøya; kommunene Berg, Lenvik, Tranøy og Torsken.

Nord-Troms Turlag omfatter de nordligste kommunene i Troms; Kvænangen, Nordreisa, Kåfjord og Skjervøy.

Alle som ikke bor i det geografiske området til et av lokallagene er medlemmer i Troms Turlag.

Barnas Turlag er turgruppa for de mellom null og tolv år. Her er det mye spennende!

Aktiviteter med DNT ung Troms er for ungdom mellom 13 og 26 år.

Fjellsportgruppa er for deg som liker brattere og høyere friluftsliv!

Alle som er over 60 år og medlemmer av DNT, blir automatisk medlemmer av Veterangruppa.

Alle balsfjordinger under 12 år er hjertelig velkommen med i Barnas Turlag Balsfjord.

Barnas Turlag Senja drar på turer på eventyrøya - bli med!

Barnas Turlag Tromsø finner på mye gøy - de har til og med en egen mini-gruppe​​​​​​​.

Indre Troms er kongeriket til Barnas Turlag Målselv.

Med Barnas Turlag Nordreisa blir det også oppdagelsesferder nord i fylket.

Klikk her for å skrive tekst.