TURBOSANGEN

Tur er det artigste vi i Barnas Turlag vet og maskoten vår - den blå fjellreven Turbo - er superkul. I tillegg har DNT bursdag. Derfor har vi laget en egen Turbosang.

Sangen er gitt i jubileumsgave til Den Norske Turistforening fra hele Troms Turlag. 

Turleder June Malnes har skrevet sangen og flinke unger i Barnas Turlag Tromsø har vært med både i studio og på filminnspilling. Vi er ordentlig stolte over at DNT liker vår sang så godt at de har gjort den til en offisiell Turbosang. De har til og med laget en egen dans til sangen! 

Håper flest mulig vil være med og synge og danse. På denne nettsida kan du ikke bare se musikkvideoen vår eller lære deg dansen. Du kan også laste ned tekst, lydfil, og også finne lenker til ulike versjoner på youtube. 

Og det er helt gratis! For dette er vår bursdagsgave til DNT og alle turgåere. Håper dere vil bruke sangen i Barnas Turlag der dere bor.

Gratulerer med - og takk for - 150 år på tur!

PS. Selve musikkvideoen blir tilgjengelig først torsdag 18. januar klokka 17:30. Da er det verdenspremiere på musikkvideoen! Da blir det visning på Tromsø Internasjonale Filmfestival sin utekino på Stortorget i Tromsø og alle er velkomne.

Her er lenker hvor du kan laste ned tekst, sang og filmer :)